Utkast: Feb. 21, 2012

Okej ! jag lovade ett serie inlägg så här kommer det! :)

Först ut är Pretty little Liars!

Pretty Little Liars är en amerikansk tonårsdramaserie, även inriktad på mysterium och thriller.
Serien är skapad av Marlene King och är baserad på den populära bokserien, skriven av Sara Shepard. Serien följer de fyra tjejerna Aria Montgomery (Lucy Hale), Spencer Hastings (Troian Bellisario), Hanna Marin (Ashley Benson) och Emily Fields (Shay Mitchell), vars gäng faller isär efter försvinnandet av deras ledare, Alison DiLaurentis (Sasha Pieterse).
Ett år senare börjar de motta sms från en mystisk figur som använder namnet "A", som hotar att avslöja deras hemligheter.
Först tror de att det är Alison själv, men när dem äntligen hittar hennes kropp inser tjejerna att någon annan vet alla deras hemligheter, — inklusive långt dolda som de trodde endast Alison visste om.

Aria, Spencer, Emily och Hanna var ett gäng tjejer som fördes samman av den väldigt sociala Alison. Allt är bra tills Alison mystiskt försvinner. De fyra tjejerna tappar kontakten i och med Alisons försvinnande tills ett år senare när Alisons kropp hittas nedgrävd innanför grindarna i hennes eget hem. Tjejerna tar upp kontakten för att sörja med varandra och ens innan de hunnit gå på Alisons begravning får de skrämmande meddelanden från en okänd person som kallar sig för 'A' som hotar att avslöja deras mörkaste, djupaste hemligheter. De fyra flickorna gör allt för att försöka lista ut 'A's sanna identitet.
Varje gång dem gör något nytt eller ljuger en vit lögn får dem sms av "A" som hotar att avslöja dem. Denne "A" försökert även sätta dit dem för mordet på Alison. Flickorna gör allt dem kan för att rentvå sina namn men verkar bara hamna mer och mer i skiten. Andra säsongen visas nu i USA och säsongen når snart sitt slut.
Riktigt spännande serie och värd att se! :) Den sänds i Sverige på söndagar.

Once Upon A Time!

Från skaparna bakom serien Lost har nu denna suveräna serien fötts!

Den handlar om alla sagofigurer som vi alla hört då vi var små. I serien har dessa figurer alltså levt på riktigt. Den onda häxan förtrollade allihopa då hon själv kände att hon aldrig fick sitt lyckliga slut. Hon skickade då alla till en värld där bara hon kunde bli lycklig, vår värld. Medan alla andra glömde av vilka dem var kommer hon ihåg exakt vem hon är.
Dem kommer inte ens ihåg sina sagoprinsar. För att förtrollningen ska brytas måste snövits dotter bryta förbannelsen. Precis innan förtrollningen uttalas smids en magisk gadberob som ska skicka dottern till samma värld som dem själva dock innan förbannelsen sprids till henne. Hon klarar sig igenom men kommer inte ihåg vem hon är heller, hur ska hon kunna det då hon själv inte vuxit upp med sina föräldrar ?
En liten pojke söker upp henne för att tala om att den enda som kan bryta förtrollningen är hon. Hon beger sig mot staden, men innan förtrollningen kan brytas måste hon själv börja tro på historien.  
Den enda som vet vem hon är, är självklart drottningen som gjort allt för att soppa bort spåren från sagorna. I denna serie får man se otroligt spännande klipp från sagorna. Hur alla våra sagofigurers liv var. Hur de egentligen utspelade sig. Man får en helt annan bild av figurerna i sagorna och deras öden var inte alls lika okomplicerade som i de sagor vi hört.
Mycket spännande, ska bli väldigt kul att se hur allt kommer att gå.

Första säsongen utspelar sig just nu i USA. Den sänds i Sverige på torsdagar.


Smash!
Går på reklam på Tv just nu och börjar snart sändas i Sverige. Avsnitt tre sänds nästa vecka i USA, även denna är inne på sin första säsong.

Showen kretsar kring skapandet av en ny Broadwaymusikal baserad på liv Marilyn Monroe. Som produktionen tar form måste alla inblandade i den balansera deras ofta kaotiska personliga liv med de allt uppslukande krav ett liv i teatern. Serien innehåller originalmusik av tonsättare Marc Shaiman och Scott Wittman.
Det här är med andra ord en riktigt tjej serie som det så fint kallas. Vem får rollen, vad händer med den andre osv. Ska bli väldigt kul att se hur det här slutar ! :)

Suburgatory !

Detta är en otroligt charmig serie som driver med allt som har att göra med bimbos i förorten!

Tessa flyttar dit ifrån New york city. Hennes pappa hittade kondomer i hennes byrålåda och ville få henne bort storstaden direkt. Tessa är en typisk tuff New york brud och att komma till förorten där allt är rosa och plast är en stor förändring. Man får följa med henne när hon försöker klara sig genom dagarna. Där är alla utseende fixerade och opererade till max. Man skrattar så man kiknar!! Jag älskar när man driver på det sättet!


Veckans citat!

Oj vad dåligt! Glömde skriva förra veckans citat!

Vecka 7: om du alltid säger "vi får se", händer det aldrig någonting.
Nalle Puh!


Alla (L)


Eftersom min mobil telefon inte vill samarbeta med min blogg så får det bli tre inlägg med en bild i varje ! :)

Alla hjärtans buketten!


Alla hjärtans bilder!


Alla hjärtans uppföljning!

Eftersom det inte gick att lägga upp bilderna från mobilen så får jag försöka lösa det ikväll istället via datorn!

För övrigt så hade jag en väldigt fin alla hjärtans dag!
Positiv respons från flera håll gällande pyntet. Flickorna på kontoret samt receptionen fick alla varsin underbar bukett blommor vilket var väldigt trevligt! Också den får ni se bild på ikväll!

Kvällen spenderades med min respektive. Jag stod för pyntet även där. Trappuppgång, hiss, dörr och inne i lägenheten pryddes med hjärtan!:)
En flaska vin, super god choklad och en rosa söt trisslott fick jag som present vilket var helt lagom och detta toppades med Kina mat !
Perfekt!

Senare blir det ett inlägg om serier !! Vilka som är värda att se samt var ni kan finna dem, dag, tid och kanal!:)


Alla(L)Dag!!

Jag älskar alla hjärtans dag! Det är en super mysig dag!! :) Det är en dag för ALLA även om
Många tycker att det bara är för dem som har ett förhållande.
Det heter ALLA hjärtans dag av en anledning!
Så har ni ingen partner så fira med tjejmiddag? Drinks med en annan person som inte heller har ett förhållande? Umgås med din familj!

Sitt inte och gråt över att ni inte har pojkvän/flickvän, om
Något så se det hellre då som en chans till att hitta kärleken.

Nu kanske ni tänker att jag bara skriver såhär för att jag faktiskt har ett förhållande men då ska jag tala om för er att jag alltid har älskat denna dagen. Med eller utan pojkvän! :)

Så vad har ni gjort för roligt för era nära och kära idag?:)

Själv har jag prytt kaffemaskiner, verkstäderna, och kontor med hjärtan på jobbet!!:)

Planer för kvällen skriver jag om imorgon, annars finns det risk att en viss herr får reda på planerna i förtid!;)

Pusss!


17 Mars 2011!

Hej! Värst vad tiden går fort ! Senast jag skrev var nästan ett år sen! Den 17 Mars 2011 ! Tänkte i alla fall börja nu igen. Det finns så mycket att skriva om så jag vet knappt var jag ska börja :)

Tänkte först börja med att presentera en "Veckans" vilket kommer bli Veckans citat! Jag har en urtjusig almanacka som innehåller citat från alla möjliga personer och eftersom jag är så snäll tänkte jag dela dem med er! Det är allt för nu! Ska finjustera mitt nästa inlägg så så länge får ni nöja er med "Veckans citat"

Puss !


"Livet består inte av att vänta ut stormarna. Det handlar om att lära sig dansa i regnet."
Anonym


RSS 2.0